Interview with the Technical Manager

David LagerholmInför årets mässa lanserades för första gången Moments app. Den är speciellt utformad för att hjälpa Dig att få ut mesta möjliga av mässan! För att få lite tips kring appens användningsområden har Moments teknikansvarige, David Lagerholm, ställt upp på några korta frågor.

Vad tycker du är det bästa med appen?

Personligen gillar jag verkligen hur lätt det är att följa alla olika events! Man gör det under fliken ”Schema” och kan både kryssa i påminnelser och klicka vidare till anmälan under varje event.

Vilken funktion skulle du säga att besökarna ska hålla extra koll på?

Det måste såklart vara företagslistan! För att uppmuntra till kontakt även efter mässan har vi sett till att få med möjlighet att nå alla företag på olika sätt, mail, facebook, twitter och så vidare. För att göra det kollar man längst ner på varje företags infosida. Glöm förresten inte att man kan favoritmarkera de företag som intresserar mest!

Jag vill veta vad företagen kan erbjuda mig, var ser jag det?

Även det hittar man under företagens infosidor, där kan man också hitta lite mer generell företagsinfo. Riktigt bra om man vill läsa på inför möten med företagen under mässa eller event.

Var får man information om vad som händer under mässan?

För det mesta under fliken ”Nyheter”, där finns ett flöde med all ny information och uppdateringar. Men en del bra info kan man hitta under ”Kartor” och ”Information”.


 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>